Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Idef Κατάρτιση» παρέχει μία ολοκληρωμένη προσέγγιση για κάθε εργαζόμενο που θέλει να αναπτύξει τις γνώσεις και τις δεξιότητες του, να επανατοποθετηθεί στο χώρο εργασίας, να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση ή να εξελιχθεί στο εργασιακό πλαίσιο που βρίσκεται ήδη.

Το Κέντρο αξιοποιεί πλήθος προγραμμάτων επιδότησης για την εκπαίδευση και εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού, που όχι μόνο καλύπτουν το σχετικό κόστος, αλλά προβλέπουν και αποζημίωση συμμετοχής σε αυτά για τον ίδιο τον καταρτιζόμενο. Αξιοποιώντας Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα, η «Idef Κατάρτιση» δίνει τη δυνατότητα σε εργαζόμενους κάθε ηλικίας να καταρτιστούν δωρεάν και συχνά λαμβάνοντας επιπλέον επίδομα για τη συμμετοχή τους.

Για να έρθετε σε επαφή με την ομάδα μας και να είστε ενήμεροι για όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα της IDEF Κατάρτιση, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί.

5 Απρ

ΝΕΟ VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2024

  Άνεργος ή Εργαζόμενος στον τομέα του τουρισμού; Ξεκινάει σύντομα η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης «Επανειδίκευση και αναβάθμιση δεξιοτήτων στον τομέα του Τουρισμού».   Για να μπορείς να λάβεις μέρος, θα πρέπει να διαθέτεις τη τελευταία δεκαετία τουλάχιστον διακόσια (200) ημερομίσθια συνολικά στον τομέα του τουρισμού ή σε ειδικότητα συναφή με την […]

Περισσότερα
29 Μαρ

ΝΕΟ VOUCHER ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 2024

  Αν είσαι εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα, μπορείς σύντομα να συμμετάσχεις σε πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης, να λάβεις εκπαιδευτικό επίδομα € 400, καθώς και πιστοποίηση σε αντικείμενο της επιλογής σου, στον τομέα της πράσινης οικονομίας.   Το πρόγραμμα αναμένεται να απευθύνεται σε μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα (ασφάλιση ΙΚΑ), ηλικίας άνω των 18 ετών, αποφοίτων τουλάχιστον υποχρεωτικής […]

Περισσότερα