Ποιοι Είμαστε

Ζούμε σε ένα κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς. Οι τεχνολογικές προκλήσεις, η διαρκής επιστημονική εξέλιξη και οι κοινωνικο-οικονομικές αλλαγές που συντελούνται διεθνώς δημιουργούν ένα πλαίσιο συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Idef Κατάρτιση» αποτελεί την ολοκληρωμένη απάντηση του εκπαιδευτικού Ομίλου Idef στις προκλήσεις αυτές. Μέσα από στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες, εξασφαλίζουμε την δια βίου αναβάθμιση γνώσεων και δεξιοτήτων.

Businessman,Making,Presentation,With,His,Colleagues,And,Business,Tablet,Digital

Αρχές

Η φιλοσοφία λειτουργίας της «Idef Κατάρτιση» βασίζεται στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση, συνδυάζοντας την εξειδίκευση με ένα ευρύ φάσμα διεπιστημονικών γνώσεων. Η χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων και η διαρκής επιμόρφωση στις τάσεις της βιομηχανίας, των υπηρεσιών και της επιστήμης αποτελούν τα βασικά εργαλεία των στελεχών, που μας εμπιστεύονται για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας, την επαγγελματική εξέλιξη.

Για εμάς, το θεμέλιο της επαγγελματικής εκπαίδευσης βασίζεται στη φιλοσοφία της αυτονομίας των καταρτιζομένων που συμμετέχουν σε αυτήν. Στο πλαίσιο αυτό επιτυγχάνεται μία ευρύτερη θετική κοινωνιολογική επίδραση στην επαγγελματική κατάρτιση, επαγγελματική και προσωπική αναγνώριση, που το Κέντρο συνδυάζει με τα κατάλληλα εργαλεία χρηματοδότησης.

Η «Idef Κατάρτιση» δεν είναι απλά ακόμη ένα Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, αλλά ένα σημείο πρωτοπορίας, που συνδυάζει σύγχρονες μεθόδους, εξελιγμένα εκπαιδευτικά πρότυπα και μία συνολική προσέγγιση στη μορφωτική εξέλιξη των ενηλίκων. Η καινοτόμος προσέγγιση του Κέντρου συνδυάζεται με την εύρεση των κατάλληλων προγραμμάτων επιδότησης της γνώσης (ΕΣΠΑ, Voucher, ευρωπαϊκά προγράμματα κλπ), που απευθύνονται σε ανέργους, εργαζόμενους, επιχειρηματίες κ.ά

Υπηρεσίες

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Idef Κατάρτιση» παρέχει μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στη γνώση, συνδυάζοντας την εκπαίδευση, με συμβουλευτική, επαγγελματικό προσανατολισμό, προτάσεις πιστοποίησης, σύζευξη με την αγορά εργασίας ή το επιχειρείν και αξιοποίηση προγράμματα επιδοτήσεων.

Κάθε ενδιαφερόμενος – άνεργος, εργαζόμενος ή επιχειρηματίας μπορεί να απευθυνθεί στα έμπειρα στελέχη του Κέντρου, να αναλύσουν από κοινού τις ατομικές ή /και επιχειρησιακές ανάγκες κατάρτισης, αναζητώντας ταυτόχρονα χρηματοδότηση από μία ευρεία σειρά προγραμμάτων επιδότησης. Τόσο οι εκπαιδευόμενοι, όσο και οι επιχειρήσεις, μπορούν υπό προϋποθέσεις να χρηματοδοτήσουν πλήρως το κόστος κατάρτισης, συμβουλευτικής και πιστοποίησης των γνώσεων, χωρίς ατομική ή επιχειρησιακή οικονομική επιβάρυνση.

Η διαρκής αξιολόγηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, των συστημάτων, των υποδομών και των στελεχών μας και η διαμόρφωση των ατομικών / επιχειρησιακών αναγκών προσδίδουν ένα ασύγκριτο συγκριτικό πλεονέκτημα στην «Idef Κατάρτιση». Με άμεση σύνδεση των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών στόχων, η προσαρμοσμένη συμβουλευτική και καθοδήγηση αποτελούν τα αναπόσπαστα στοιχεία της ολοκληρωμένης προσέγγισης της «Idef Κατάρτιση», που ολοκληρώνονται με τους καταξιωμένοι εισηγητές, τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και τις ασύγκριτες εγκαταστάσεις.

Top,View,Of,Group,Of,Students,Sitting,Together,At,Table.

Εγκαταστάσεις

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της “Idef Κατάρτιση” βρίσκονται στην Αθήνα, στο Cosmos Centrer – Λεωφ. Κηφισίας 125-127, πλησίον του σταθμού Μετρό Πανόρμου.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα κατάρτισης, με αμφιθέατρο, βιβλιοθήκη, αναγνωστήρια και internet stations, σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας θεωρητικών και τεχνικών μαθημάτων, εργαστήρια H/Y, και εργαστηριακούς χώρους. Το κέντρο διαθέτει μεγάλους εσωτερικούς χώρους ψυχαγωγίας, περιβάλλοντα χώρο, cafe και καταστήματα.