ΝΕΟ VOUCHER ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 2024

 

Αν είσαι εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα, μπορείς σύντομα να συμμετάσχεις σε πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης, να λάβεις εκπαιδευτικό επίδομα € 400, καθώς και πιστοποίηση σε αντικείμενο της επιλογής σου, στον τομέα της πράσινης οικονομίας.

 

Το πρόγραμμα αναμένεται να απευθύνεται σε μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα (ασφάλιση ΙΚΑ), ηλικίας άνω των 18 ετών, αποφοίτων τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Η κατάρτιση προβλέπεται διάρκειας 80 ωρών, σε μία σειρά εκπαιδευτικών αντικειμένων “πράσινων” γνώσεων με την μορφή blended-learning: 12 ώρες δια ζώσης, σε φυσική τάξη και 68 ώρες μέσω πλατφόρμας τηλε-κατάρτισης. Ενδεικτικά, οι επιλογές θα περιλαμβάνουν από βασικά ψηφιακά εργαλεία γραφείου, προγράμματα για social media marketing και διαχείριση e-shop, μέχρι αντικείμενα πιο υψηλής εξειδίκευσης όπως data analytics, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, logistics και υιοθέτηση ψηφιακών τεχνολογιών στον αγροτικό τομέα.

 

Σύμφωνα με την νομοθεσία, το εκπαιδευτικό επίδομα είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο, ενώ στο πρόγραμμα ΔΕΝ εμπλέκεται ο εργοδότης.

 

Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί, αποστέλλοντας email στο info@ideftraining.gr ή τηλεφωνικά στο 210 6916807.

Καλή Επιτυχία!

 

    Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος