Επιδοτούμενη Κατάρτιση ΛΑΕΚ 1-49 | 2022

Επιδοτούμενη Κατάρτιση ΛΑΕΚ 1-49 | 2022

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ + ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ € 200

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΛΑΕΚ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ – τ. ΟΑΕΔ), το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «IdEF Κατάρτιση» ανακοινώνει την υποδοχή δηλώσεων συμμετοχής των ενδιαφερομένων για την επιδοτούμενη κατάρτιση έτους 2022.

Το πρόγραμμα αφορά σε σεμινάριο πυρασφάλειας και πρώτων βοηθειών, είναι διάρκειας 40 ωρών και απευθύνεται αποκλειστικά σε εργαζόμενους, που ο εργοδότης τους απασχολεί έως και 49 άτομα προσωπικό. Το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε € 200 (5/ώρα κατάρτισης) και είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο.

Η υλοποίηση λαμβάνει χώρα δύο απογεύματα την εβδομάδα, υποχρεωτικά δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του Idef, πλησίον του Μετρό Πανόρμου, στους Αμπελοκήπους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι λόγω της φύσης του συγκεκριμένου αντικειμένου, δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλε-κατάρτισης.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε όπως αποστείλετε συμπληρωμένo τo συνημμένo έντυπο κάνοντας κλικ εδώ, μαζί με τα αναγραφόμενα δικαιολογητικά στο email info@ideftraining.gr μέχρι και την Πέμπτη 13/10.

Εκ του τμήματος επιδοτούμενων καταρτίσεων