Συνέδριο nPEAR

Διεθνές Συνέδριο nPEAR | The nPEAR International Conference
Unlocking the Potential | Augmented Reality Transforming Higher Education

Με χαρά σας προσκαλούμε στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Η χρήση της επαυξημένης πραγματικότητας στην Εκπαίδευση», που οργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος IdEF, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα την Πέμπτη 9/11/2023 στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 8, Αθήνα 105 57), αλλά και online.

Η συμμετοχή στο σύνολο των δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του cocktail lunch, είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται η συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής στο σύνδεσμο: https://forms.office.com/e/fXNh1JqTXS, ανεξαρτήτως του τρόπου παρακολούθησης (online ή δια ζώσης).

Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει η υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μακρή, ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Dr. Henrique Quintino, Erasmus+ National Agency Portugal.

Με την ολοκλήρωση του Συνεδρίου, θα εκδοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής Συνέδρου.

Πληροφορίες για τους Συντάκτες: Τηλ. 2106916807

Το συνέδριο εντάσσεται στην ευρωπαϊκή δράση «nPEAR» και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

The European Commission support does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.