ΝΕΟ VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ SECURITY

Οκτώβριος 2023 – Nέο Voucher Ανέργων 18 – 50 ετών, Υπηρεσιών Security, με εκπαιδευτικό επίδομα 525 €

«Ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας με παροχή πιστοποίησης των αποκτηθεισών γνώσεων»

Ξεκινάει σύντομα το επιδοτούμενο, online πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων, 18 έως 50 ετών, στο αντικείμενο των υπηρεσιών security – “Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας”. Η κατάρτιση είναι συνολικής διάρκειας 105 ωρών και το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε έως € 525 (5 ευρώ / ώρα κατάρτισης).

Η επιλογή των ωφελούμενων γίνεται με σειρά προτεραιότητας και όχι με μόρια και αφορά μόνο εγγεγραμμένους ανέργους. Για το λόγο αυτό, αν είστε άνεργος / άνεργη, συστήνουμε να εγγραφείτε στα σχετικά μητρώα του ΟΑΕΔ, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

> 105 ώρες τηλε-κατάρτιση, ζωντανά με καθηγητή μέσω πλατφόρμας, από όποιο σημείο σας εξυπηρετεί (το σπίτι, το γραφείο σας κλπ), μέσα από ηλεκτρονικό υπολογιστή, laptop ή smart συσκευή (tablet, κινητό)
> Πιστοποίηση, μετά από δωρεάν συμμετοχή στις εξετάσεις του ΚΕ.ΜΕ.Α., σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., για την απόκτηση Βεβαίωσης Επάρκειας, αντίστοιχη του Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 1 της ειδικότητας “Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας” των ΙΕΚ. Η Βεβαίωση Επάρκειας αποτελεί το απαραίτητο διαβατήριο για την απόκτηση Άδειας Εργασίας κατηγορίας Ά, που εκδίδεται από αρμόδιες Αστυνομικές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Ασφαλείας.

Η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι απολύτως δωρεάν και λαμβάνετε εκπαιδευτικό επίδομα έως και € 525 (€5 / ώρα κατάρτισης)

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε με την Ομάδα Voucher του IdEF Κατάρτιση στο τηλ. 2106916807

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

    Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος