ΝΕΟ VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ 18+

Οκτώβριος 2023 – Nέο Voucher 30.000 Ανέργων 18 ετών και άνω με εκπαιδευτικό επίδομα 1.000€

««Προγράμματααναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις  ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων, οποιασδήποτε ηλικίας άνω των 18 ετών, συνολικής διάρκειας 200 ωρών και με εκπαιδευτικό επίδομα € 1.000 (5 ευρώ / ώρα κατάρτισης).

Τα αντικείμενα της κατάρτισης αφορούν σε ψηφιακές γνώσεις ή στην πράσινη οικονομία και είναι της απολύτου επιλογής του καταρτιζόμενου.

Η επιλογή των ωφελούμενων γίνεται με σειρά προτεραιότητας και όχι με μόρια και αφορά μόνο εγγεγραμμένους ανέργους. Για το λόγο αυτό, αν είστε άνεργος / άνεργη, συστήνουμε να εγγραφείτε στα σχετικά μητρώα του ΟΑΕΔ, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

> έως 70 ώρες κατάρτιση στην τάξη, στις εγκαταστάσεις του IdEF στην Αθήνα (Αμπελόκηποι, πλησίον μετρό Πανόρμου), πρωί ή απόγευμα.
> έως 70 ώρες τηλε-κατάρτιση, ζωντανά με καθηγητή μέσω πλατφόρμας, από όποιο σημείο σας εξυπηρετεί (το σπίτι, το γραφείο σας κλπ), μέσα από ηλεκτρονικό υπολογιστή, laptop ή smart συσκευή (tablet, κινητό)
> έως 60 ώρες ασύγχρονη τηλε-κατάρτιση, σε μορφή video, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα σας εξυπηρετεί κατά την διάρκεια του προγράμματος
> Πιστοποίηση από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης

Η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι απολύτως δωρεάν και λαμβάνετε εκπαιδευτικό επίδομα έως και € 1.000 (€5 / ώρα κατάρτισης)

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε με την Ομάδα Voucher του IdEF Κατάρτιση στο τηλ. 2106916807

 

 

    Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος