Νέο Voucher Εργαζομένων

Αν είσαι εργαζόμενος, μπορείς να συμμετάσχεις σε πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης, να λάβεις εκπαιδευτικό επίδομα € 400, καθώς και πιστοποίηση σε αντικείμενο της επιλογής σου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 150.000 μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα (ασφάλιση ΙΚΑ), ηλικίας άνω των 18 ετών, αποφοίτων τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Η κατάρτιση είναι διάρκειας 80 ωρών, σε μία σειρά εκπαιδευτικών αντικειμένων ανάπτυξης ψηφιακών και “πράσινων” γνώσεων και προβλέπεται με την μορφή blended-learning: 12 ώρες δια ζώσης, σε φυσική τάξη και 68 ώρες μέσω πλατφόρμας τηλε-κατάρτισης. Ενδεικτικά, οι επιλογές θα περιλαμβάνουν από βασικά ψηφιακά εργαλεία γραφείου, προγράμματα για social media marketing και διαχείριση e-shop, μέχρι αντικείμενα πιο υψηλής εξειδίκευσης όπως data analytics, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, logistics και υιοθέτηση ψηφιακών τεχνολογιών στον αγροτικό τομέα.

Σύμφωνα με την νομοθεσία, το εκπαιδευτικό επίδομα είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο, ενώ στο πρόγραμμα ΔΕΝ εμπλέκεται ο εργοδότης.

Η επιλογή των ωφελούμενων γίνεται με σειρά προτεραιότητας, για το λόγο αυτό σε προτρέπουμε να κάνεις αίτηση το συντομότερο δυνατόν.

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων γίνεται στο σύνδεσμο https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise-kai-ekpaideutiko-periekhomeno/katartisi-ergazomenon, με τους κωδικούς σου taxis. Θα χρειαστεί να προσκομίσεις (ανεβάσεις – upload) ψηφιακά μία υπεύθυνη δήλωση μέσω gov.gr, καθώς και αντίγραφο οποιουδήποτε τίτλου σπουδών (πχ απολυτήριο λυκείου, πτυχίο, μεταπτυχιακό κλπ).

Με την υποβολή της αίτησης, θα σου δοθεί ένας κωδικός voucher, που αναφέρεται και ως ΚΑΥΑΣ. Με τον κωδικό αυτόν μπορείς να ενταχθείς σε ένα από τα τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης IDEF Κατάρτιση και να επιλέξεις το αντικείμενο και το ωράριο που σε εξυπηρετεί.

Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί, αποστέλλοντας email στο info@ideftraining.gr ή τηλεφωνικά στο 210 6916807.

Καλή Επιτυχία!

    Φόρμα Επικοινωνίας