ΝΕΟ VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ 25 – 45 ΕΤΩΝ

ΝΕΟ VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ 25 – 45 ΕΤΩΝ

Οκτώβριος 2023 – Nέο Voucher 15.000 Ανέργων με εκπαιδευτικό επίδομα 400€

«Ολοκληρωμένη Δράση Κατάρτισης και Απασχόλησης 15.000 ανέργων, ηλικίας 25 έως 45 ετών»

Ξεκινάει το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων ηλικίας 25 έως και 45 ετών, συνολικής διάρκειας 80 ωρών και με εκπαιδευτικό επίδομα € 400 (5 ευρώ / ώρα κατάρτισης).

Τα αντικείμενα της κατάρτισης αφορούν σε ψηφιακές γνώσεις ή στην πράσινη οικονομία και είναι της απολύτου επιλογής του καταρτιζόμενου.

Η επιλογή των ωφελούμενων γίνεται με σειρά προτεραιότητας και όχι με μόρια και αφορά μόνο εγγεγραμμένους ανέργους. Για το λόγο αυτό, αν είστε άνεργος / άνεργη, συστήνουμε να εγγραφείτε στα σχετικά μητρώα του ΟΑΕΔ, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

> 12 ώρες κατάρτιση στην τάξη, στις εγκαταστάσεις του IdEF στην Αθήνα (Αμπελόκηποι, πλησίον μετρό Πανόρμου), πρωί ή απόγευμα.
> 48 ώρες τηλε-κατάρτιση, ζωντανά με καθηγητή μέσω πλατφόρμας, από όποιο σημείο σας εξυπηρετεί (το σπίτι, το γραφείο σας κλπ), μέσα από ηλεκτρονικό υπολογιστή, laptop ή smart συσκευή (tablet, κινητό)
> 20 ώρες ασύγχρονη τηλε-κατάρτιση, σε μορφή video, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα σας εξυπηρετεί κατά την διάρκεια του προγράμματος
> Πιστοποίηση από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης

Η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι απολύτως δωρεάν και λαμβάνετε εκπαιδευτικό επίδομα € 400 (€5 / ώρα κατάρτισης)

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε με την Ομάδα Voucher του IdEF Κατάρτιση στο τηλ. 2106916807

    Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

    Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.